HET KREITENHUYS

HET KREITENHUYS Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Kreitenhuys. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 21:27 Echt heerlijk eten
26 mrt 2022 om 1:13 Was precies op de afgesproken tijd klaar. Dat ik te vroeg was, was geen probleem ik mocht gewoon plaatsnemen. Het eten was echt FANTASTISCH!! Ik ben zo blij dat ik heb besloten te bestellen je wilt eigenlijk door eten terwijl je helemaal vol zit.
11 feb 2022 om 19:51 Uitstekend!
19 jan 2022 om 22:33 Heerlijk verjaardag diner gehad. Top kwaliteit bij je thuis. Dankjewel.
17 jan 2022 om 19:15 Super netjes verpakt op tijd en vriendelijk bezorgd en eten was weer heerlijk
17 jan 2022 om 10:21 bezorging was exact op het afgesproken tijdstip. Eten was meer dan prima en een goede hoeveelheid. Voor herhaling vatbaar.
15 jan 2022 om 19:41 Heerlijk gegeten.
14 jan 2022 om 15:26 Levering netjes op tijd. Flinke broodjes
9 jan 2022 om 19:56 Precies op tijd geleverd. Eten is lekker, misschien wat meer frietjes zou fijn zijn
9 jan 2022 om 19:46 Heerlijk gegeten! De verpakking waar het eten in gebracht wordt is heel netjes en uitgebreid. Het eten was heel goed, de frietjes zijn nog zo lekker knapperig! Ze hebben netjes op de afgesproken tijd geleverd. Zeker een aanrader!
8 jan 2022 om 19:21 Super lekker en goed verpakt en verzorgd
7 jan 2022 om 18:42 Ruim binnen de tijd bezorgd. Super presentatie. Waanzinnig lekker. 100% aanrader voor iedereen die eens echt lekker wil eten.